Τηλ.2322025450  /  email: deyan62200@gmail.com

Σε εξέλιξη η δράση για την «Δημιουργία Ψηφιακής Έκθεσης Ζωγραφικής με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού»

Published by Λένια Ιωαννίδου on

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρδευσης του Δήμου Βισαλτίας με σύνθημα «Η αξία του νερού – Τί σημαίνει το νερό για σένα», προσκαλεί τους μαθητές όλων των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας να συμμετέχουν μέσα από τις ζωγραφικές δημιουργίες τους στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, η οποία έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται στις 22 Μαρτίου.

Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Νερού, αφορά στην πραγματική αξία του νερού για τους ανθρώπους και πώς μπορούμε να προστατεύσουμε καλύτερα αυτόν τον ζωτικό πόρο.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Β. καλεί φέτος του μαθητές να συνθέσουν με τις δημιουργίες τους μια ψηφιακή έκθεση ζωγραφικής στην οποία θα καταγράφονται όλοι οι διαφορετικοί τρόποι που το νερό ωφελεί τη ζωή μας, μέσα από τις δικές τους ιστορίες, τις σκέψεις και τα συναισθήματα για το νερό. Τα έργα των παιδιών θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Δ.Ε.Υ.Α.Β. www.deyab.gr και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook: ΔΕΥΑ Βισαλτίας).

Τρόπος συμμετοχής:

Το θέμα είναι: «Η αξία του νερού – Τί σημαίνει το νερό για σένα». Το έργο θα πρέπει να αποτυπωθεί σε χαρτί μεγέθους Α4. Δεν πρέπει όμως να περιλαμβάνει αριθμούς, γράμματα ή άλλα στοιχεία (π.χ. ονόματα, κείμενα, λέξεις). Η επιλογή των υλικών ή της τεχνοτροπίας (ζωγραφιά, κολάζ, κ.α.) είναι ελεύθερη.

Θα πρέπει να στείλετε το έργο σας (σε «σκαναρισμένη» μορφή PDF ή φωτογραφία ως συνημμένο, που δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 MB) στην ηλεκτρονική διεύθυνση visaltiapress@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 30/4/2021.

Στο θέμα του e-mail και στο όνομα του συνημμένου αρχείου παρακαλούμε να αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο-Όνομα-Ηλικία-Σχολείο-Διεύθυνση-Τηλέφωνο γονέα του μαθητή ή της μαθήτριας.

Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα επιτρέπεται να έχει μόνο ένα συνημμένο αρχείο, το δε συνημμένο δεν πρέπει να ξεπερνά τα 5 MB σε μέγεθος. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν έπαινοι συμμετοχής.