Τηλ.2322025450  /  email: deyan62200@gmail.com

Επίσκεψη και ενημέρωση στα δημοτικά σχολεία του δήμου Βισαλτίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το νερό στις 22 Μαρτίου

Published by Λένια Ιωαννίδου on

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για το νερό, στις 22 Μαρτίου, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρδευσης Βισαλτίας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα δημοτικά σχολεία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, Αθανάσιος Μασλαρινός, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Πλαστηράκη, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Αλεξάνδρα Καρρά και υπάλληλοι της επιχείρησης, επισκέφθηκαν τα τρία Δημοτικά Σχολεία της Νιγρίτας, της Τερπνής, του Δημητριτσίου, της Μαυροθάλασσας και  του Σιτοχωρίου.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης μοίρασαν στους μαθητές ενημερωτικό υλικό και τους μίλησαν για τη σημασία του νερού και τους τρόπους εξοικονόμησης. Αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στην φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νερού η οποία είναι αφιερωμένη στην επιτάχυνση της αλλαγής με κεντρικό μήνυμα «Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».

Ευχαριστούμε τους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων του δήμου μας που μας άνοιξαν την πόρτα του σχολείου τους και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τους μαθητές για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι η αξία του νερού και η σωστή διαχείρισή του.


Λένια Ιωαννίδου

Δημοσιογράφος -Μέλος Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ