Τηλ.2322025450  /  email: deyan62200@gmail.com

Δ.Ε.Υ.Α.Β.: Πίνακες επιτυχόντων πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ 8μηνης διάρκειας

Published by admin on

Συνεδρίασε σήμερα 6 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 9:0π.μ. στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Βισαλτίας, η επιτροπή που συγκροτήθηκε με την αριθμ. 99/2020 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Β., προκειμένου να ελέγξει τα δικαιολογητικά και να καταρτίσει τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της υπ΄αριθμ. ΣΟΧ 1/3101/1-10-2020 ανακοίνωσης της ΔΕΥΑΒ.

Πρόκειται για την πρόσληψη συνολικά (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δ.Ε.Υ.Α.Β. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία (1) θέση Π.Ε. Οικονομολόγος και τρεις (3) θέσεις Δ.Ε. Τεχνιτών Υδραυλικός με χρονική διάρκεια σύμβασης του οκτώ (8) μήνες.

Κατά των πινάκων επιτυχόντων, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο απευθείας στη Διοικητική Υπηρεσία του Αποκεντρωμένου Τμήματος ΑΣΕΠ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (thessaloniki@asep.gr)

Διαβάστε παρακάτω τους πίνακες επιτυχόντων

Διαβάστε παρακάτω τους πίνακες κατάταξης και βαθμολογίας υποψηφίων

Διαβάστε παρακάτω τον πίνακα απορριπτέων υποψηφίων

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [3.50 MB]